Wat is creatieve coaching?

Op het eerste oog is creatief coachen een lichte vorm van begeleiding. In de praktijk is het allesbehalve lichte kost. Creatieve coaching is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van beelden en symbolen als communicatiemiddel. Met creatieve processen wordt zelfinzicht vergroot. Je leert op een speelse, beweeglijke en creatieve manier contact te maken met je onbewuste. Dit kan je helpen om dichter bij jezelf te komen. Marianne weet als geen ander je te inspireren en je sterker te laten verbinden met jezelf, je eigen wensen en ‘zijn’.

Inzichten en persoonlijke ontwikkeling bij o.a. een burn out

Marianne heeft in 2012 de 4 jarige opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach afgerond. Ze begeleidt mensen die op zoek zijn naar meer zelfinzicht en bewustwording, mensen die aan zichzelf  of aan hun relatie willen werken. Maar ook mensen met specifieke klachten, zoals een burn out, psychische stoornis, mensen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel) en traumaverwerking. Door de liefde voor creativiteit en mensen is haar dit op het lijf geschreven.

Verlies- en rouwverwerking

Creatieve coaching is een efficiënte manier om dichter bij jezelf en je gevoel te komen. Marianne biedt je ondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Heb je hulp nodig bij een nalatenschap voor en na overlijden. Een vertrouwenspersoon waar je vertrouwelijke zaken kwijt kunt. Samen zorgen we voor een goed en tevreden gevoel omtrent jouw nalatenschap. “Ontzorgen voor nu en later”.

Marianne is gediplomeerd en gecertificeerd ADR-ICR Nalatenschapscoach en Mediator. Kijk voor de mogelijkheden die Marianne je kan bieden op www.nalatenschapscoaching.nu .

De kracht van creativiteit en coaching

Lijkt creatieve coaching je iets, of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op door een keuze te maken uit de mogelijkheden hieronder:
“In een rustige omgeving kon ik heerlijk creatief zijn. Ik leerde er mezelf beter kennen.”

Matthijs

Sfeerimpressie:

“Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd dacht”

Nelson Mandela

“Ze begreep precies waar ik tegenaan liep en mijn complimenten over de manier waarop ze inzichten gaf”

Moeder van Lex en Matthijs

Praktische info & Prijzen

Wanneer je met een duidelijke vraag komt waarmee je geholpen wilt worden krijg je met dit coachingstraject een goed inzicht. Je bent je bewust van wat er speelt en bent daarmee aan de slag gegaan. Er is daarna een vervolg mogelijk: bijvoorbeeld om dieper in te gaan op één van jouw ontdekkingen, groei en bewustwording.

  • We starten met een intakegesprek.
  • Passend bij jouw wensen, starten we een coachingstraject voor persoonlijke groei en bewustwording van 5 à 6 sessies.
  • Gemiddeld duurt een sessie anderhalf uur.
  • De kosten bedragen € 125,- per sessie.
  • De materialen zoals verf, papier, kwasten, potloden, klei etc. zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.