Persoonlijk leiderschap met behulp van creatieve coaching!

Verras je jezelf, je bent het waard.

Creatieve Coaching@mariannebaijens Creatieve Coaching @mariannebaijens

Wat is creatieve coaching?

Op het eerste oog is creatief coachen een lichte vorm van begeleiding. In de praktijk is het allesbehalve lichte kost. Creatieve coaching is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van beelden en symbolen als communicatiemiddel. Met creatieve processen wordt zelfinzicht vergroot. Je leert op een speelse, beweeglijke en creatieve manier contact te maken met je onbewuste. Dit kan je helpen om dichter bij jezelf te komen. Marianne weet als geen ander je te inspireren en je sterker te laten verbinden met jezelf, je eigen wensen en ‘zijn’.

Kintsugi hart-ritueel @mariannebaijens  Kintsugi Hart-Ritueel @mariannebaijens  Kintsugi hart-ritueel @mariannebaijens  Kintsugi harten-reis @mariannebaijens

Nieuw : Kintsugi harten- Ritueel

Korte uitleg geschiedenis Kintsugi

Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Het laat de schoonheid van emotionele scherven zien en maakt ons imperfecte leven mooier dan dat het ooit was. Het kan daarnaast ook als metafoor worden gebruikt om emotionele en/of fysieke wonden te genezen.

In verbinding met “jouw goud”

Als beeldend kunstenaar en creatief coach blijft Marianne Baijens steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen in haar werk met als basis eigenheid, verbinding vanuit passie en liefde voor haar medemens en met creativiteit als middel.

Ze geeft je tools om dichter bij jezelf te komen, je te laten of leren genieten van dat wat jou jouw maakt. En het beste te halen uit jouw leven.

Een JIJ reis … of liever gezegd. Een IK reis waar alles er mag zijn in liefde voor en in verbinding met jezelf.

Het harten- ritueel KINTSUGI: Weer opnieuw verbinden met jezelf!

Maak een prachtige reis door jouw hart

Heb je behoefte je te verbinden met jezelf, jouw verleden en je littekens die je in je leven hebt opgelopen. Wil je je verdriet een plekje geven, een verlies op welke gebied dan ook. Prive of op werkgebied. Iets in jouw wat je aandacht wil geven en anders wil gaan vasthouden of wilt loslaten.  Ben je op zoek naar wat je wilt in je leven en waar je nu echt gelukkig van wordt? Ervaar je druk om aan alle verwachtingen te voldoen. Voel je stress en heb je last van een energielek. Verwarm je hart met liefde voor jezelf want je bent het meer dan waard.

“Het breken van jouw kintsugi hart of servies van betekenis met een verhaal, jouw verhaal”

Jouw hart mag er zijn met alle schade die het heeft opgelopen.

De gouden lijnen op je hart laten zien hoe veerkrachtig je bent geweest door na elke klap weer op te staan. Daar mag je trots op zijn.

Tijdens deze reis ga je je een stukje lichter voelen, vrij van zorgen, ontspannen en een stuk gelukkiger. Met behulp van een aantal handvaten zoals meditatie en bepaalde technieken ga je het zelf ervaren.

Kintsugi en creatieve coaching

Kintsugi is zeer geschikt als creatieve coaching vorm die een mooie toegevoegde waarde is mijn creatief coaching praktijk.

 • het geeft inzichten in jezelf en hoe je omgaat met imperfecties, controle, geduld en tegenslag
 • het leert je accepteren dat je niet overal controle over hebt
 • het helpt je om in het moment te blijven
 • het leert je zien dat jouw littekens, barstjes of barsten en kwetsuren die je hebt opgelopen in je leven bij jou horen en dat je goed bent zoals je bent.
 • dat je trots mag zijn op wie je bent en over de weg die je tot nu toe bewandeld hebt en invloed hebt op hoe je omgaat met jouw littekens. Je kunt ze laten zien en in het licht zetten of ze onzichtbaar wegpoetsen.
 • het helpt je om een stap naar heling  en meer verbinding te zetten.

Als creatief coach zou Marianne Baijens graag met je aan de slag gaan en deze methode als middel gebruiken om mensen te laten ervaren dat het niet perfect zijn er mag zijn.

Marianne kan je laten zien dat niemand perfect is en dat kwetsbaarheden niet synoniem staan voor zwak zijn. Je scheuren maken je tot een mooie en rijk mens waar je trots op mag zijn.

KOSTEN COACHING  €295,00 EXCLUSIEF KINTSUGI HART (€39,95) inclusief 2 coaching sessies max. 1,5 uur en begeleiding proces harten-reis per mail.

Ook mogelijk als Kintsugi workshop zie workshops voor meer info.

Inzichten en persoonlijke ontwikkeling bij o.a. een burn out

Marianne heeft in 2012 de 4 jarige opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach afgerond. Ze begeleidt mensen die op zoek zijn naar meer zelfinzicht en bewustwording, mensen die aan zichzelf  of aan hun relatie willen werken. Maar ook mensen met specifieke klachten, zoals een burn out, psychische stoornis, mensen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel) en traumaverwerking. Door de liefde voor creativiteit en mensen is haar dit op het lijf geschreven.

Verlies- en rouwverwerking

Creatieve coaching is een efficiënte manier om dichter bij jezelf en je gevoel te komen. Marianne biedt je ondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Heb je hulp nodig bij een nalatenschap voor en na overlijden. Een vertrouwenspersoon waar je vertrouwelijke zaken kwijt kunt. Samen zorgen we voor een goed en tevreden gevoel omtrent jouw nalatenschap. “Ontzorgen voor nu en later”.

Marianne is gediplomeerd en gecertificeerd ADR-ICR Nalatenschapscoach en Mediator. Kijk voor de mogelijkheden die Marianne je kan bieden op www.nalatenschapscoaching.nu .

De kracht van creativiteit, coaching en de kintsugi harten- reis

Lijkt creatieve coaching je iets, of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op door een keuze te maken uit de mogelijkheden hieronder:
“In een rustige omgeving kon ik heerlijk creatief zijn. Ik leerde er mezelf beter kennen.”

Matthijs

Sfeerimpressie:

“Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd dacht”

Nelson Mandela

“Ze begreep precies waar ik tegenaan liep en mijn complimenten over de manier waarop ze inzichten gaf”

Moeder van Lex en Matthijs

Praktische info & Prijzen

Wanneer je met een duidelijke vraag komt waarmee je geholpen wilt worden krijg je met dit coachingstraject een goed inzicht. Je bent je bewust van wat er speelt en bent daarmee aan de slag gegaan. Er is daarna een vervolg mogelijk: bijvoorbeeld om dieper in te gaan op één van jouw ontdekkingen, groei en bewustwording.

 • We starten met een intakegesprek.
 • Passend bij jouw wensen, starten we een coachingstraject voor persoonlijke groei en bewustwording van 5 à 6 sessies.
 • Gemiddeld duurt een sessie anderhalf uur.
 • De kosten bedragen € 125,- per sessie.
 • De materialen zoals verf, papier, kwasten, potloden, klei etc. zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.