Nalatenschapscoaching

Een nalatenschapscoach is iemand die je ondersteunt als je nadenkt over hoe je het na je overlijden geregeld wilt hebben. Ik kan je advies geven, bemiddelen, kan praktische zaken regelen en begeleid je naar de notaris als dat nodig is. Ik kan je begeleiden bij allerlei zaken rondom je nalatenschap. Met aandacht voor je persoonlijke situatie. Voor jou en je dierbaren, zowel kinderen als volwassenen kan ik bijstaan waar nodig. Begeleiding bij het leren omgaan met een (ongeneeslijke) ziekte voor jou en indien wenselijk je gezin, het adviseren en ondersteunen voor of kort na een overlijden, het afwikkelen van een nalatenschap. Je kunt bij mij ook terecht voor het opmaken van een persoonlijk levensdossier met daarin opgenomen al je wensen voor later. Ik ben aangesloten bij de coöperatie Gaande-weg PLD@

Mijn ervaring op gebied van coaching

Als gediplomeerd, erkend en ICR-ADR geregistreerd Coach en Mediator, tevens ervaringsdeskundige genietend van een prachtig vak sta ik je graag bij waar nodig.

Ontzorgen voor nu en later

Ben je op zoek naar iemand die meedenkt over lastige gespreksonderwerpen zoals overlijden, vragen als aanvaard ik een erfenis en hoe aanvaard ik deze, hoe regel ik mijn afscheid, is een levensdossier iets voor mij, praktische en financiële zaken voor als je er niet meer bent, hoe ga ik om met mijn (ongeneeslijke) ziekte en ondersteuning zoekt voor jezelf en ook je gezin als daar behoefte aan is, hoe betrek ik hun in mijn wensen voor als ik er later niet meer ben. Dan sta ik graag voor jou klaar als jouw erkende gecertificeerde en ICR-ADR geregistreerde nalatenschapscoach.

> Nalatenschapscoaching

Sfeerimpressie: