Kunstwerken van Marianne Baijens

In de spaarzame uurtjes maakt Marianne nog altijd zelf meerdere kunstwerken, bijvoorbeeld schilderijen en oesterschelpen. Daarbij schildert ze met de nodige schilderservaring nog altijd vanuit haar hart en legt ze in al haar kunstwerken een hoog persoonlijkheidsgehalte. Ze geniet van het proces “om het doek te zien groeien”. Kunst betekent voor haar dat “het moet raken en een positief gevoel geeft”. Dat je er met veel plezier naar kunt kijken.

Kunstwerken bekijken of bestellenCreaties ontstaan uit liefde

Vanuit mijn eigen atelier laat ik me graag inspireren door de mooie momenten van het dagelijkse leven. Mijn schilderijen hebben een hoge persoonlijkheidsgraad en hebben voor mij dan ook een bijzondere betekenis. Of het nu gaat om een portret, een onderwerp of mijn gevoel. Mijn creaties ontstaan uit liefde.

Liefs Marianne

Mariannes werk kenmerkt zich door de bijzondere sfeer, kleur en materiaalgebruik, maar vooral: ze schildert vanuit liefde

Interesse?

Heb je een werk gezien dat je raakt of inspireert en wil je daar meer over weten? Of ben je nieuwsgierig naar welke werken Marianne nog meer heeft gemaakt?

Neem contact op