Een schilderij op maat

Marianne maakt graag een schilderijen dicht bij haarzelf of de opdrachtgever met een hoog persoonlijkheids gehalte die je raken of inspireren. Een kunstwerk helemaal speciaal voor jou op maat gemaakt. Of het nu gaat om een portret, een landschap of je huisdier, ze denkt graag met je mee.

Neem contact op


Mariannes werk kenmerkt zich door de bijzondere sfeer, kleur en materiaalgebruik, maar vooral: ze schildert vanuit liefde

Portret schilderen of tekenen

Een geschilderd portret is een bijzondere manier om iemand of meerdere mensen te vereeuwigen. Het is tijdloos en gaat vaak generaties mee. Een portret is voor Marianne pas geslaagd als mensen zichzelf of de geportretteerde(n) herkennen en door het schilderij geraakt worden. Het portret legt voor een deel de ziel van de geportretteerde bloot.

Landschap schilderen

Landschapsschilderkunst is een schildergenre waarin taferelen met onder meer bergen, valleien, vlakten, bomen, rivieren, zeeën en bossen het belangrijkste onderwerp vormen. Aan welk landschap heb jij bijzondere herinneringen die je zou willen vereeuwigen op een schilderij op maat?

Realistisch schilderen

Marianne schildert wat ze ziet. Waaraan heb jij bijzondere herinneringen die je zou willen vereeuwigen op een schilderij op maat?