NIEUW een KUNST vaas op maat

Een persoonlijk en uniek kado,  een gepersonaliseerde vaas! Bepaal zelf je kleuren, afbeeldingen en eventueel teksten in overleg met Marianne.

Schaaldieren en of vissen, maar ook bloemen behoren tot de mogelijkheid op verschillende grote en types vazen in overleg.

Vazenkunst Kunstschilder Marianne Baijens  Vazenkunst Kunstschilder Marianne Baijens

Workshop vaas beschilderen

Kom jij in 2024 creatief genieten met familie, vrienden, collega’s ? Een super leuke workshop waarbij je je 4 uur lang kunst uitleven op jouw unieke vazen kunst.

Ontvangst: 10.30 uur koffie/ thee en ee n homemade kunstig kerst taartje en uitleg

11.00 uur vaas jouw favoriete kleur geven!

12.30 uur vaas  voorzien van datgene wat je er graag op wilt schilderen. Bloemen, vissen, strepen, stippen iets in kerstsfeer. Tip maak het jezelf niet te moeilijk en lettend op de tijd ivm het vernissen.

13.00 uur heerlijke lunch aan een sfeervol gedekte tafel. homemade soepje, omeletten uit de oven van eitjes van eigen kip bijvoorbeeld met bacon, kaas/brie, tomaatjes en verse kruiden en een amuse. De lunch is uit te breiden met verschillende amuses geserveerd in oesterschelpen. Een lekker glaasje wijn of iets fris en water.

Verder met schilderen en vernissen.

14.30 uur einde workshop

Kosten €82,50

Vazenkunst @Mariannebaijens  Exclusieve lunch workshops in Leende  Amuse exclusieve workshops vazenkunst  Vazenkunst Kunstschilder Marianne Baijens

Interesse in een unieke kunstvaas op maat?

Elke vaas wordt met de hand beschilderd. Marianne weet van elke vaas een meesterwerk te maken.