Handbeschilderde oesterschelpen

Marianne beschildert zelf ook oesterschelpen. Zo ontstaat een origineel kunstwerk want elke oester is uniek van vorm én beschildering. Deze hippe oesterschelpen zijn onder andere te gebruiken als amuselepels voor zowel koude als warme gerechten. En ook als schaaltje voor chocolaatjes, een zeepje of om je theezakje op te leggen. Op maat gemaakt met datgene wat je er graag op wilt, zo ook namen en/of teksten.

Mariannen beschildert ze ook graag naar jouw wensen en ook de oesterschelpen op deze pagina kun je bij haar bestellen.

Scharenschelpen naambordjes

Heb je een speciaal diner dan beschildert Marianne Scharenschelpen naambordjes speciaal voor jou. Dus heb je iets te vieren?  Vraag dan naar de mogelijkheden.

Marianne Baijens verkoopt haar handbeschilderde oesters vanuit huis. Ze stuurt de schelp(en) met alle liefde naar je toe.  Ze verzorgt  workshops waarin je je eigen oesters beschildert en kunt genieten van allerlei homemade lekkers tijdens deze workshop. Voor groepen tot 8 personen in  haar sfeervolle serre en bij mooi weer in haar tuin in Leende. Ze komt voor grote groepen graag naar je toe voor een workshop op locatie.

Interesse in unieke oesterschelpen?

Elke oester wordt met de hand schoongemaakt, geselecteerd, beschilderd en afgelakt. Marianne weet van elke oesterschelp een meesterwerk te maken.


Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    • Geen categorieën

    Meta