Leer schilderen

Marianne Baijens heeft van haar liefde en passie voor het leven, de mens en creativiteit haar werk gemaakt. Ze maakt graag anderen eigen wat ze zelf heeft geleerd. Technieken om te schilderen en te tekenen, maar ook haar visies en inzichten. Vooral lekker je eigen ding doen en spelenderwijs blijven leren en ontdekken.

Ze geeft je de vrijheid in een open en warme sfeer om je echt te ontwikkelen en je helemaal vrij te voelen. Schilder buiten in haar diepe tuin omgeven door fruitbomen, groenten en bloemenpracht, in de serre van haar sfeervol ingerichte thuis of op locatie, jij kiest.

Geef je leven kleur

Leren schilderen op de manier die bij je past. Of je nu graag groepsgewijs of persoonlijk schilderen wilt leren, bij Marianne kan het allemaal. Bij intuïtief schilderen leer je om vrij te zijn en kwast, verf en kleur te verbinden met jezelf, zonder vooroordeel. Wil je nog dieper aan de slag met jezelf, om creativiteit los te laten op eventuele persoonlijke blokkades, dan kan creatieve coaching deuren voor je openen. Ook een dagje lekker met collega’s aan de slag is mogelijk met de bedrijfsworkshops die Marianne geeft.

Ook leren schilderen?

Marianne verzorgt  schilderlessen en verschillende schilderworkshops om jou te leren schilderen. Als je even vastloopt en wat tips of inspiratie nodig hebt? Dan staat Marianne meteen voor je klaar om je te helpen op een manier die bij jou past, die jou prikkelt, inspireert en verder brengt. Zo kun je je heerlijk ontspannen ontwikkelen. En vooral ook genieten!

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en kies datgene wat het beste bij jou past.

Schilderworkshops
Schilderlessen


Leren schilderen bij Marianne Baijens

“De locatie is een fijne plek. Marianne is een echte sfeermaker.”

“De locatie is een fijne plek. Marianne is een echte sfeermaker.”

Sfeerimpressie

Meer informatie

De schilderlessen en schilderworkshops zijn geschikt beginners tot gevorderden, door de individuele manier van lesgeven.


Goed verzorgd

Materialen zoals verf en kwasten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

De groepslessen zijn rijkelijk voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Bij de dagworkshops maakt Marianne graag zelf verse gerechten en hapjes (het liefst uit eigen tuin) of van de lokale biologische boer. Dat wordt smullen!