Schilderlessen op maat

Leren schilderen is natuurlijk hartstikke leuk, maar samen leren schilderen is misschien nog wel leuker. In een kleine groep leer je niet alleen de fijne kneepjes van licht, kleur, compositie en schildertechnieken. Het is ook nog eens hartstikke gezellig!

Samen ga je aan de slag met verschillende groepsopdrachten die je op eigen wijze mag invullen. Marianne geeft je de ruimte om het op jouw manier te doen en staat je maar al te graag bij met raad en daad. Wil je liever intuitief schilderen tijdens deze lessen dan heeft Marianne voor jou een passend programma.

Ze daagt je op geduldige wijze uit om dicht bij je gevoel te staan en je hart te volgen om zo nog meer jouw eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Het leuke is, je ontwikkelt je niet alleen, je maakt ook nog eens iets moois voor thuis. Om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, op een leuke plek neer te zetten of weg te geven.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de groepscursus van Marianne op een sfeervolle locatie?
Schrijf je dan in voor de cursus of neem een losse les om het eens uit te proberen.

Samen leren schilderen

In kleine groepjes van 4 personen leer je spelenderwijs schilderen in blokken van 12 lessen. Gezelligheid staat voorop. De begeleiding is persoonlijk, zodat jouw individuele wensen en doelen voldoende aandacht krijgen.

Materialen zoals verf en kwasten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Het schildersdoek mag je zelf meenemen.

De groepslessen zijn rijkelijk voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Dat wordt smullen!
De lessen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van les geven.

Sfeerimpressie:

“Ik kan een aantal uur schilderen, onder leiding van Marianne, in welke vorm dan ook van harte aanbevelen.”

Schilderdagen

Op 28 april komen er versoepelingen zo ook in het aantal personen thuis. Dat maakt schilderlessen  in een groepje van 2-3 personen mogelijk. Je kunt je nog aanmelden voor een aantal lessen ,dit seizoen loopt tot 26 mei.

De lessen schilderen met acryl worden gegeven op dinsdagochtend  en  woensdagochtend van 10.30 tot 13.30 uur met veel persoonlijke aandacht. De groep bestaat uit max. 4 personen. De grote wordt bepaald door de corona maatregelen. Het is ook mogelijk om tijdens deze lessen een blokken van 5 lessen intuïtief te volgen. Alles coronaproof.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen schilderlessen. Dit schilderjaar gaat door tot 26 mei 2021. In de zomer kun je je aanmelden voor de “en plein air” schilderworkshops en  de schilderreis naar Italie 25 september- 2 oktober 2021.

SCHILDERLESSEN IN LEENDE

Klik hier voor een impressie filmpje van het schilderatelier

Meld je nu aan voor de  schilderlessen van het volgende seizoen. Er is een mogelijkheid dat  er op dinsdag ochtend en op woensdag- middag ook nog schilderlessen worden ingepland bij voldoende aanmeldingen. Heb je daar interesse in laat het dan even weten,

Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag informatie aan.Praktische info & Prijzen

 • De cursus wordt gegeven in blokken van 12 lessen, met een gratis inhaal les aan het einde van dat blok.
 • We schilderen met Acryl op papier, olieverf of andere materialen mogelijk in overleg.
 • Kosten € 35,- per les inclusief schildermateriaal zoals kwasten, verf en papier
 • Schildersdoek: zelf meenemen of aan te schaffen bij Marianne (prijzen tussen € 4,- en € 20,- afhankelijk van formaat)
 • Losse lessen kosten €40,00
 • De cursus worden gegeven in kleine groepen van max. 4 personen, voor persoonlijke aandacht
 • De lessen duren 3 uur
 • De lessen zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers
 • De cursus worden gegeven op een sfeervolle locatie in de serre op de Dorpstraat in Leende. Bij mooi weer schilderen we buiten in de diepe tuin tussen de fruitbomen met volop ruimte om op gepaste afstand te schilderen.
 • Door de corona regels drinken de cursisten koffie/thee uit daarvoor bestemde thermoskannetjes  zodat je je eigen kannetje tot je beschikking hebt. We houden rekening met alle hygiëne maatregelen.Als je wilt kun je latex handschoenen gebruiken tijdens de les. Vanzelfsprekend blijf je thuis als je klachten hebt. En is er geen les mocht ik klachten hebben.
 • Teruggave van betaalde lessen in de corona tijd is niet mogelijk. Wel zal ik natuurlijk mijn best doen om in geval van nieuwe corona regels lessen in overleg tot in redelijkheid te laten inhalen.