Intuïtief schilderworkshop “Trots op jezelf”

“Deze bijzondere schilderworkshop “Trots op jezelf” geeft je de mogelijkheid om even creatief te genieten in kleine groepjes met vrienden/vriendinnen, familie of collega’s. Onder leiding van kunstschilder Marianne Baijens ga je met verf en tekst, media en acrylverf spelen op doek. Tijdens de schilderworkshop op maat verwerk je je mooie herinneringen op doek: Wat vind je goed aan wie je bent en wat je doet?

Lekker creatief genieten

De ochtendworkshops zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. De middagworkshop sluit je af met een kaasplankje of borrelhapje en een lekker glas wijn of bubbels. De workshop is uit te breiden met een overheerlijke en uitgebreide lunch met producten uit eigen tuin en de plaatselijke ambachtelijke winkeltjes.

Waar word jij blij van?

In deze schilderworkshop “Trots op jezelf” zet je iets waar je blij van word centraal, bijvoorbeeld:

  • Wat staat er op je bucketlist, wat zijn je wensen (voor het nieuwe jaar)?
  • Ken jezelf: Wie ben ik en wat wil ik?
  • Je familie/gezin: Dit is mijn familie, wat bindt jullie, wat maakt jullie uniek, wat is kenmerkend?
  • Teambuilding: Waarom heb ik het zo naar m’n zin bij dit bedrijf? Wat maakt het werk leuk; collega’s, baas, het product?
  • Babyshower: Krijgt je vriendin of dochter een baby? Hoe leuk is het dan om met z’n allen iets voor de baby(kamer) te maken? Allemaal kleine doekjes in lieve kleurtjes die samen een schilderij vormen bijvoorbeeld.

Bespreek je wensen met Marianne:


Sfeerimpressie: