Schilderworkshops op maat
Vitamine voor je ziel

Schilderworkshops op maat in Leende

Schilderlessen

Bij mooi weer buiten schilderend in haar diepe tuin omgeven door fruitbomen,groenten en bloemenpracht, of gezellig in de serre van haar sfeervol ingerichte thuis. Daar waar een warm drankje, peperkoek en roomboter of een andere Brabantse lekkernij altijd klaar staan voor een heerlijk ontvangst.

Leer schilderen en ontdek op speelse wijze welke creatieve kanten jij allemaal in je hebt. Je leert meer over kleuren, compositie en licht, maar ook zeker om je eigen stijl te ontwikkelen. Daarnaast leer je ook op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. Al schilderend ontdek je nieuwe lagen in de werkelijkheid. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden bij Marianne thuis te bespreken.

Gelukkig gaan het weer de goede kant met Covid 19, komen er steeds meer verspoelingen en krijgen we weer meer mogelijkheden om ons vrijer te kunnen bewegen.

Door de corona maatregelen ben ik nog wel beperkt met het aantal cursisten tot Max. 2-3 personen, in de serre waar je de schilderlessen kunt volgen zolang de 1,5 meter regel nog van kracht is. Jullie kunnen lekker buiten schilderen totdat het weer het niet meer toelaat.

Je kunt nog schilderlessen volgen op dinsdag- en woensdagochtend van 10.30-13.30 uur tot eind mei dan zit het schilderles seizoen er op tot half september. Tijdens de zomermaanden houdt Marianne zich voornamelijk bezig met het geven van allerlei schilderworkshops en het voorbereiden van het nieuwe schilder seizoen wat weer start op 14 en 15 september 2021. Instromen is mogelijk gedurende het jaar. Het voordeel van kleine groepen betekend meer exclusiviteit en meer persoonlijke aandacht waardoor je sneller handigheid krijgt in het schilderen en de verschillende technieken.
Je kunt je al aanmelden voor enkele lessen of een blok van 12 lessen met een gratis inhaalles voor als je er een gemist hebt.

Blok 12 lessen á € 35,00 per les met een gratis inhaalles

Losse les €40,00

Vanwege de grote van de groep is het ook mogelijk om intuïtief te schilderen, wat gegeven wordt in blokken van 5 lessen. €175,00 voor 5 lessen a €35,00 en €40,00 voor een losse les op dinsdag en woensdag ochtend. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een dinsdag middaggroep gestart . In september start en weer een blok. Aanmelden is al mogelijk.

Indien gewenst geeft Marianne ook les op locatie voor een speciale gelegenheid of voor bedrijfsworkshops.

Geef je leven kleur

Leren schilderen op de manier die bij je past. Of je nu graag groepsgewijs of persoonlijk schilderen wilt leren, bij Marianne kan het allemaal. Bij intuïtief schilderen leer je om vrij te zijn en kwast, verf en kleur te verbinden met jezelf, zonder vooroordeel. Wil je nog dieper aan de slag met jezelf, om creativiteit los te laten op eventuele persoonlijke blokkades, dan kan creatieve coaching deuren voor je openen. Ook een dagje lekker met collega’s aan de slag is mogelijk met de bedrijfsworkshops die Marianne geeft.

Materialen zoals verf en kwasten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

De groepslessen zijn rijkelijk voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Bij de dagworkshops maakt Marianne graag zelf verse gerechten en hapjes (het liefst uit eigen tuin) of van de lokale biologische boer. Dat wordt smullen!

De lessen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van les geven.

Sfeerimpressie:

“De locatie is een fijne plek. Marianne is een echte sfeermaker.”


Ook leren schilderen?

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en kies datgene wat het beste bij jou past.