Schilderlessen

Bij mooi weer buiten schilderend in haar tuin omgeven door weilanden met koeien, of gezellig in haar sfeervol ingerichte thuis. Daar waar een warm drankje, peperkoek en roomboter of een andere Brabantse lekkernij altijd klaar staan voor een heerlijk ontvangst.

Leer schilderen en ontdek op speelse wijze welke creatieve kanten jij allemaal in je hebt. Je leert meer over kleuren, compositie en licht, maar ook zeker om je eigen stijl te ontwikkelen. Daarnaast leer je ook op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. Al schilderend ontdek je nieuwe lagen in de werkelijkheid. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden bij Marianne thuis te bespreken.

Indien gewenst komt ze langs op locatie voor een speciale gelegenheid of voor bedrijfsworkshops.

Geef je leven kleur

Leren schilderen op de manier die bij je past. Of je nu graag groepsgewijs of persoonlijk schilderen wilt leren, bij Marianne kan het allemaal. Bij intuïtief schilderen leer je om vrij te zijn en kwast, verf en kleur te verbinden met jezelf, zonder vooroordeel. Wil je nog dieper aan de slag met jezelf, om creativiteit los te laten op eventuele persoonlijke blokkades, dan kan creatieve coaching deuren voor je openen. Ook een dagje lekker met collega’s aan de slag is mogelijk met de bedrijfsworkshops die Marianne geeft.

Materialen zoals verf en kwasten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

De groepslessen zijn rijkelijk voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Bij de dagworkshops maakt Marianne graag zelf verse gerechten en hapjes (het liefst uit eigen tuin) of van de lokale biologische boer. Dat wordt smullen!

De lessen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van les geven.

Sfeerimpressie:

“De locatie is een fijne plek. Marianne is een echte sfeermaker.”

Ook leren schilderen?

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en kies datgene wat het beste bij jou past.