Bedrijfs Schilderworkshops
Teambuilding

Teambuilding met creativiteit

Het is niet alleen hartstikke leuk om samen creatief bezig te zijn. Het versterkt en verdiept de band met je collega’s. Je leert schilderen en je leert elkaar ook nog eens beter kennen van een heel andere kant dan gewoonlijk. Hoe je collega’s zich creatief uiten bijvoorbeeld, er over vertellen. Hoe je elkaar kunt helpen, stimuleren en waarderen en je samen ook nog iets moois kunt maken.

Dat kan op locatie, maar ook bij Marianne Baijens thuis in het atelier van haar karakteristieke woning aan de rand van het schilderachtige dorpje Leende. Dan ben je er echt met zijn allen helemaal uit.

Marianne maakt graag anderen eigen wat ze zelf heeft geleerd. Technieken om te schilderen en te tekenen, maar ook haar visies en inzichten. Maar vooral ook lekker je eigen ding doen en spelenderwijs blijven ontdekken en leren met elkaar.

Ze geeft je de vrijheid in een open en warme sfeer om je te ontwikkelen en je helemaal vrij te voelen. En als je dan even vastzit, of je hebt wat tips of inspiratie nodig? Dan staat ze meteen klaar om je te helpen op een manier die jou past, die jou prikkelt, inspireert en verder brengt. Zo kun je heerlijk ontspannen ontwikkelen. En vooral ook genieten!

Creatieve bedrijfsworkshops

Wat dacht je van een mooi gezamenlijk kunstwerk voor in de hal, leuke schilderijen voor in de kantine of juist voor thuis? Gaan jullie samen de uitdaging aan om de organisatie op verschillende creatieve manieren vast te leggen in een schilderij? Dan is deze workshop zeker geschikt voor jullie.

Een WORKSHOP OP MAAT passend bij jullie bedrijf.

Goed om te weten:

Creativiteit, verbinding en een goede sfeer staan bij Marianne centraal. De workshops zijn voor minimaal 6 en maximaal 12 personen, omdat persoonlijke aandacht heel belangrijk is. Jullie kunnen daarbij genieten in haar sfeervolle boerderij van heerlijk koffie en verse thee, Brabantse lekkernij en eventueel een heerlijk verzorgde lunch.

De workshops zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van les geven.

Sfeerimpressie:

“Zo vet gezellig bij Marianne. Knus, ze heeft heerlijke thee, een verrukkelijke lunch en ze is erg goed. Een aanrader”

 

Vraag meer informatie aan over de bedrijfsworkshops

Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag informatie aan.


Praktische info & Prijzen

  • Schilderen met Acryl op doek, olieverf mogelijk in overleg
  • Kosten: Vanaf € 85,- per persoon voor een hele dag inclusief alle schilders-benodigdheden,
  • Bedragen zijn exclusief BTW.
  • De workshops worden gegeven in groepen van circa 6 voor een hele schilderdag  en voor een halve schilderdag max 12 personen bij Marianne tot maximaal 18 personen op locatie. Op Marianne en locatie wensen in overleg.
  • De workshops duren circa 3- 6 uur
  • Indien de workshop plaatsvindt in de sfeervolle jaren ’50 woning aan de Dorpstraat in Leende, dan is deze workshop inclusief koffie/thee, Brabantse lekkernij en een vers gemaakte uitgebreide lunch met producten uit eigen tuin of van de plaatselijke boer en een kaasplankje en glas wijn tijdens de nabespreking.
  • Je kunt ook kiezen voor een halve dagworkshops inclusief al het materiaal en koffie/thee met Brabants lekkers of een uitgebreide borrel. Kosten:Vanaf 45,00