Leverancier van creatieve en culinaire kunsten

Bij Marianne start je altijd met heerlijke koffie/ cappuccino of verse thee en een homemade “kunstig taartje”. Haar taartjes lijken wel kunstwerkjes en zijn bijna te mooi om op te eten. Ook maakt ze graag verse lunch gerechten en waar mogelijk van eigen oogst uit haar moestuin.

Denk hierbij aan een kleine of uitgebreide exclusieve lunch afhankelijk van de gekozen schilderworkshop met zelfgemaakte seizoenssoepen en quiches, overheerlijke en prachtig opgemaakte amuses met eetbare bloemen uit eigen tuin, soms een lekker dessert of een sapje van eigen fruit tijdens de schilderworkshops en natuurlijk om niet te vergeten haar zelfgemaakte “kunstige” taartjes.

En wellicht sluit je af met een glaasje wijn (bubbeltje tijdens de oesterschelpen schilderen) en een speciaal voor jou geselecteerd kaasplankje van de lokale kaasboer na een gezellige dagworkshop.

Creatief en culinair genieten is haar specialiteit

Wat voor homemade lekkers Marianne precies serveert is altijd weer een smakelijke verrassing, afhankelijk van het programma dat jij kiest en natuurlijk het seizoen. Eén ding is zeker, Marianne laat je niet alleen creatief  maar ook culinair genieten met elkaar! Het liefst aan een mooi gedekte tafel want ze houdt van een super sfeervolle locatie zowel binnen als in de tuin tussen de fruitbomen.

Dit is wat je kunt verwachten bij de schilderworkshops, schilderlessen en ook tijdens coaching sessies heet Marianne Baijens je zeer welkom.

Ze vindt het erg belangrijk dat je je prettig en thuis voelt in haar sfeervolle thuis.

Marianne Baijens geeft je vitamine voor je ziel