Schilderworkshop Happy Stones

Overal zijn mensen bezig steentjes te beschilderen met een leuke spreuk, met stippen of een afbeelding om ze vervolgens op allerlei plekken achter te laten, in de stad of in de natuur. Als verrassing voor de mensen die ze vinden. Een Happy Stone is dus een mooi beschilderde steen die de maker achterlaat puur en alleen om de vinder blij te maken.

Ben jij zelf ook creatief aangelegd of wil je iemand blij maken? Tijdens deze workshop maak jij je eigen Happy Stone. De ene deelnemer heeft vooraf al bedacht wat er op haar Happy Stone moet komen. De ander kijkt wat de vorm van een steen bij haar oproept. En weer een ander haalt inspiratie uit de meesterlijke voorbeelden die Marianne Baijens heeft gemaakt.

Je wordt tijdens deze workshop ontvangen met een homemade “kunstig taartje” koffie, cappuccino of thee en voor de kinderen is er Ranja. De workshop duurt 2 uur en is uit te breiden met een lunch naar keuze in overleg.

Workshop 10.30-12.30 uur inclusief  3-4 stenen, schildermaterialen, taartje en koffie/thee en fris € 37,50.  Inclusief kleine- of exclusieve lunch € 50,00 – € 55,00

Geschikt voor 6-8 personen en in de zomer in de diepe tuin tussen de fruitbomen max. 16 personen. Ook op locatie mogelijk tot max. 20 personen.

Vier het leven met elkaar

Deze workshop Happy Stones is geschikt voor jong en oud. En past bij allerlei gelegenheden zoals een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of ter gelegenheid van een bijzondere verjaardag of een huwelijksfeest.

Je boekt een datum die jullie past. Marianne is alle dagen van de week beschikbaar, zelfs op zondag. Geniet van haar sfeervolle en gezellig ingerichte serre of in haar heerlijke tuin in Leende of kies ervoor om Marianne naar de locatie te laten komen die jij op het oog hebt voor deze workshop Happy Stones.

Sfeerimpressie:

Lekker creatief genieten

Marianne heeft van haar liefde en passie voor het leven, de mens en creativiteit haar werk gemaakt. Ze is werkzaam als kunstschilder, creatief coach en schilderdocent. Bij Marianne kun je lekker creatief genieten. Voorafgaand aan deze workshop hoef je dan ook niet zelf in de natuur op zoek te gaan naar de meest geschikte stenen, je maakt een keuze uit de mooie stenen die ze al voor je heeft klaarliggen.

Wat schilder jij op je Happy Stone?

Met het verspreiden van de Happy Stones maak je de wereld een klein beetje vrolijker!