Painting & Wining

Painting & Wining vertaalt Marianne graag in ‘zakelijk verantwoord schilderen met een wijntje’. Vind jij het een uitdaging om samen met andere (collega) ondernemers/sters jouw schilderkunsten vast te leggen onder het genot van verschillende soorten wijnen en je collega’s beter of is het anders te leren kennen? Dit kan!
Workshop Painting & Wining
Als kunstschilder geef ik verschillende schilderworkshops op maat op mijn sfeervolle locatie in Leende. Je bent van harte welkom. Ook op locatie mogelijk.

Geschikt voor 6-8 personen en in de zomer in de diepe tuin tussen de fruitbomen max. 16 personen. Ook op locatie mogelijk tot max. 20 personen.

Vier het leven met elkaar

Deze workshop zakelijk en verantwoord schilderen met een wijntje is zeer geschikt als 2.0 borrel met een extra tintje en wel het ontdekken en spelen met creativiteit. Het past bij allerlei gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vriendinnen uitjes of ter gelegenheid van een bijzondere verjaardag of een huwelijksfeest.

Zakelijk verantwoord schilderen met een wijntje

Je boekt een datum die jullie past. Marianne is alle dagen van de week  behalve dinsdag en woensdag beschikbaar, zelfs op zondag. Geniet van haar sfeervolle en gezellig ingerichte serre of in haar heerlijke tuin in Leende of kies ervoor om Marianne naar een locatie te laten komen die jij op het oog hebt voor deze workshop Painting & Wining.

MOGELIJKHEDEN:

-Een gezamenlijk kunstwerk

-Kleine doekjes die samen één kunstwerk vormen

-Blije kunst zoals dikke dames

-Intuïtief schilderen

-Oesterschelpen beschilderen

-Happy stones

Prijzen variëren tussen € 35,00 en € 125,00

Workshop kleine doekjes beschilderen naar thema bedrijf/ teambuilding en 1 goed glas wijn (en water) gedurende 2 uur € 35,00 p.p. Meerprijs voor extra wijnen, borrelplank naar keuze en/of andere culinaire gerechtjes. Mogelijk vanaf 4 personen.

Afhankelijk van aantal uren, koffie/thee met een homemade kunstig taartje als starter, aantal glazen/flessen wijn, als extra kleine culinaire gerechtjes zoals een klein soepje, amuses of een heerlijke borrelplank. 

Sfeerimpressie:

Lekker creatief genieten

Marianne heeft van haar liefde en passie voor het leven, de mens en creativiteit haar werk gemaakt. Ze is werkzaam als kunstschilder, creatief coach en schilderdocent. Bij Marianne kun je lekker creatief genieten. Ze denkt graag met jullie mee wat betreft de invulling van jullie Painting & Wining workshop zodat het op alle gebied een geslaagde en gezellige creatieve team building bijeenkomst gaat worden onder het genot van een heerlijk glas wijn die aangevuld kan worden met een borrelplank, amuses of een exclusieve culinaire lunch.

Jullie zijn van harte welkom in het Brabantse Leende

Kom jij samen met collega’s genieten van een zakelijk verantwoorde workshop, schilderen met een wijntje om elkaar beter en anders te leren kennen?