Exclusieve workshops: neem de tijd voor elkaar!

Door tijd aan elkaar te blijven besteden zorg je ervoor dat je elkaar niet kwijtraakt. Quality time met elkaar, Door met elkaar tijd door te brengen op een creatieve manier met een thema naar keuze word je er weer aan herinnerd waarom je vader of moeder, dochter of zoon, kleinkind, partner, vriend of vriendin of familielid zo belangrijk voor je is.Even geen televisie, geen smartphone in je hand terwijl je “luistert”, maar écht tijd voor en met elkaar. Deze quality time zorgt voor een nog sterkere en mooiere relatie.

Privé schilderworkshop op maat

Gezellig creatief bezig én de tijd voor elkaar nemen, terwijl je samen een schilderwerk maakt waar je beiden een mooie herinnering aan hebt. Marianne geniet mee als jullie op schilderdoekjes verbeelden wat jullie bindt of wat jullie relatie zo bijzonder maakt.

  • Intuïtief: schilderen vanuit je gevoel
  • Blije kunst: dikke dames, hippe kippen
  • Oesterschelpen beschilderen
  • Familie kunstwerk op groot doek
  • Schilderen op kleine doekjes naar thema

Schilder van 10.30 tot 13.30 uur, van 14.00 tot 17.00 uur of van 10.30 tot 17.00 uur je eigen meesterwerk. Onder het genot van allerlei homemade lekkers gedurende een (halve) dag creatief genieten met elkaar. Afhankelijk van het weer in de sfeervolle serre of in de diepe tuin tussen de fruitbomen.

Aanmelden voor Quality time

De prijs van deze schilderworkshop op maat is afhankelijk van jullie persoonlijke wensen. Deze workshop van een halve of hele dag is te boeken op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en tijdens de zomer alle dagen van de week.


Sfeerimpressie: