Schilderlessen op maat

Leren schilderen is natuurlijk hartstikke leuk, maar samen leren schilderen is misschien nog wel leuker. In een kleine groep leer je niet alleen de fijne kneepjes van licht, kleur, compositie en schildertechnieken. Deze schilderlessen zijn ook nog eens hartstikke gezellig!

Samen ga je aan de slag met verschillende groepsopdrachten die je op eigen wijze mag invullen. Marianne geeft je de ruimte om het op jouw manier te doen en staat je maar al te graag bij met raad en daad. Wil je liever intuitief schilderen tijdens deze lessen dan heeft Marianne voor jou een passend programma.

Ze daagt je op geduldige wijze uit om dicht bij je gevoel te staan en je hart te volgen om zo nog meer jouw eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Het leuke is, je ontwikkelt je niet alleen, je maakt ook nog eens iets moois voor thuis. Om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, op een leuke plek neer te zetten of weg te geven.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de groepscursus van Marianne op een sfeervolle locatie?
Schrijf je dan in voor de cursus of neem een losse les om het eens uit te proberen.

Impressie van het schilderatelier

Samen leren schilderen

In kleine groepjes van maximaal 6 personen leer je spelenderwijs schilderen in blokken van 12 schilderlessen. Gezelligheid staat voorop. De begeleiding is persoonlijk, zodat jouw individuele wensen en doelen voldoende aandacht krijgen.

Materialen zoals verf en kwasten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Het schildersdoek mag je zelf meenemen.

De groepslessen zijn rijkelijk voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Dat wordt smullen!
De lessen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van lesgeven.

Sfeerimpressie:

“Ik kan een aantal uur schilderen, onder leiding van Marianne, in welke vorm dan ook van harte aanbevelen.”

Lessen op dinsdag en woensdag

De schilderlessen met acryl zijn op dinsdag- en woensdagochtend van 10.30 tot 13.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen komt er de woensdagmiddag bij van 14.00 tot 17.00 uur. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht want de groep bestaat uit maximaal 6 personen. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere lessen of voor een blok lessen. Het is ook mogelijk om tijdens een blok van 5 lessen Intuïtief schilderen te volgen.

Het nieuwe schilderseizoen start weer in de week van 26 september. Tijdens schoolvakanties zijn er geen schilderlessen. In de zomer kun je je aanmelden voor de “en plein air” schilderworkshops en  de schildervakantie, houd de website in de gaten voor meer informatie.

Direct aanmelden

Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag informatie aan.Praktische info & Prijzen

  • De cursus wordt gegeven in blokken van 12 schilderlessen, met een gratis inhaalles aan het einde van dat blok.
  • We schilderen met Acryl op papier. Olieverf of andere materialen mogelijk in overleg.
  • Kosten € 35,- per les inclusief schildermateriaal zoals kwasten, verf en papier.
  • Schildersdoek: zelf meenemen of aan te schaffen bij Marianne (prijzen tussen € 4,- en € 20,- afhankelijk van formaat).
  • Losse lessen kosten €40,00.
  • De cursus worden gegeven in kleine groepen van max. 4 personen, voor persoonlijke aandacht.
  • De lessen duren 3 uur.
  • De lessen zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.
  • De cursus worden gegeven op een sfeervolle locatie in de serre op de Dorpstraat in Leende. Bij mooi weer schilderen we buiten in de diepe tuin tussen de fruitbomen met volop ruimte om op gepaste afstand te schilderen.