Intuïtief schilderworkshop “Trots op jezelf”

“Deze bijzondere schilderworkshop “Trots op jezelf” geeft je de mogelijkheid om even creatief te genieten in kleine groepjes met vrienden/vriendinnen, familie of collega’s. Onder leiding van kunstschilder Marianne Baijens ga je met verf en tekst, media en acrylverf spelen op doek. Tijdens de schilderworkshop op maat verwerk je je mooie herinneringen op doek: Wat vind je goed aan wie je bent en wat je doet?

Workshops van een hele of een halve dag

De dag schilderworkshops worden in het algemeen gegeven in kleine groepen van 4-6 personen in Marianne Baijens haar sfeervolle serre en bij mooi weer in haar diepe tuin “en plein air” Max 8 personen. Daardoor is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht.

Je kunt je – individueel – aanmelden voor een schilderworkshop van een hele dag: 10.30-17.00 uur.  Deze is inclusief al het schildermateriaal een homemade taartje en een uitgebreide exclusieve lunch. Kosten €90,00.

Een halve dagworkshop wordt op aanvraag gegeven. De ochtendworkshops zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. De middagworkshop sluit je af met een kaasplankje of borrelhapje en een lekker glas wijn of bubbels, speciaal voor jou geselecteerd door Marianne. Ook de workshop van een halve dag is uit te breiden met een overheerlijke en uitgebreide lunch met producten uit eigen tuin en de plaatselijke ambachtelijke winkeltjes.

De workshop intuïtief worden gegeven in een gecombineerde groep met cursisten die realistisch schilderen. Vanwege de persoonlijke benadering van Marianne is er voor ieder in zijn eigen fase, thema meer dan voldoende aandacht.

  • zaterdag 11 februari 2023
  • zaterdag 11 en 18 maart 2023
  • zaterdag 15 april 2023
  • zaterdag 13 mei 2023

De halve dagworkshop worden op aanvraag aan groepen vanaf 3 personen gegeven van 10.30-13.30 uur of van 14.00-17.00 uur Kosten €65,00

Neem voor een individuele workshop of met 2 personen contact op met Marianne. Voor een meerprijs verzorgt ze die met liefde voor je.

Lekker creatief genieten

De ochtendworkshops zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. De middagworkshop sluit je af met een kaasplankje of borrelhapje en een lekker glas wijn of bubbels. De workshop is uit te breiden met een overheerlijke en uitgebreide lunch met producten uit eigen tuin en de plaatselijke ambachtelijke winkeltjes.

Deze halve dag workshops worden op aanvraag aan groepen gegeven in de sfeervolle serre of in de diepe tuin van Marianne.

Voor een individuele privé workshop of met 2 personen wordt een meerprijs gevraagd.

Waar word jij blij van?

In deze schilderworkshop “Trots op jezelf” zet je iets waar je blij van word centraal, bijvoorbeeld:

  • Wat staat er op je bucketlist, wat zijn je wensen (voor het nieuwe jaar)?
  • Ken jezelf: Wie ben ik en wat wil ik?
  • Je familie/gezin: Dit is mijn familie, wat bindt jullie, wat maakt jullie uniek, wat is kenmerkend?
  • Teambuilding: Waarom heb ik het zo naar m’n zin bij dit bedrijf? Wat maakt het werk leuk; collega’s, baas, het product?
  • Babyshower: Krijgt je vriendin of dochter een baby? Hoe leuk is het dan om met z’n allen iets voor de baby(kamer) te maken? Allemaal kleine doekjes in lieve kleurtjes die samen een schilderij vormen bijvoorbeeld.

Bespreek je wensen met Marianne:


Sfeerimpressie: