Persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording met behulp van creatieve coaching!

Verras je jezelf, je bent het waard.

Marianne Baijens begeleid mensen in hun persoonlijke groei, bewustwording en ontwikkeling op allerlei gebied. Creatieve coaching kan je helpen als je vitamines voor je ziel nodig hebt, niet lekker in je vel zit, op zoek bent naar je echte zelf, wie je echt bent en wat je echt wilt.

Gelukkiger en evenwichtiger in het leven wilt leren staan, voor als je ziek bent of bent geweest, voor als je ongeneeslijk ziek bent, voor als je een partner of een kind verloren hebt, angstig of verdrietig bent, je in scheiding ligt of twijfels hebt over je relatie. Je jezelf moeilijk kunt uiten en steeds vastloopt. Via jouw eigen creativiteit de weg naar jezelf ontdekken. Creativiteit en inspiratie zijn een fijne, laagdrempelige manier inzichten te krijgen en om dichter bij jezelf en jouw gevoel te komen. Het is niet altijd gemakkelijk om over je gevoelens te praten.

Creatieve coaching met voor jou op maat gemaakte opdrachten is een fijne manier om ruimte aan jezelf te geven en jezelf in alle rust te her – ontdekken en ontplooien. Je verdient het en bent het waard om lekker in je vel te zitten en verdrietige zaken een plek te geven. Klik hier voor meer info over hoe ik werk als creatief coach.

Op het eerste oog is creatief coachen een lichte vorm van begeleiding. In de praktijk is het allesbehalve lichte kost. Creatieve coaching is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van beelden en symbolen als communicatiemiddel. Met creatieve processen wordt zelfinzicht vergroot. Je leert op een speelse, beweeglijke en creatieve manier contact te maken met je onbewuste. Dit kan je helpen om dichter bij jezelf te komen. Marianne weet als geen ander je te inspireren en je sterker te laten verbinden met jezelf, je eigen wensen en ‘zijn’.

Inzichten en persoonlijke ontwikkeling bij o.a. een burn out

Marianne heeft in 2012 de 4 jarige opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach afgerond. Ze begeleidt mensen die op zoek zijn naar meer zelfinzicht en bewustwording, mensen die aan zichzelf  of aan hun relatie willen werken. Maar ook mensen met specifieke klachten, zoals een burn out, psychische stoornis, mensen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel) en traumaverwerking. Door de liefde voor creativiteit en mensen is haar dit op het lijf geschreven.In het leven kun je te maken krijgen met verlies van bijvoorbeeld je baan, je geliefde, vrienden, je gezondheid. Begeleiding bij ziekte- verlies en rouw geeft je rust, inzicht en ook overzicht om van daaruit verder te kunnen gaan. Rouw is geen ziekte maar je kunt er wel ziek van worden.

De kracht van creativiteit,  creatieve coaching alles omtrent nalatenschapscoaching, mediation of een kintsugi harten- reis

Lijkt creatieve coaching je iets, of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op door een keuze te maken uit de mogelijkheden hieronder of mail naar info@mariannebaijens.nl:“In een rustige omgeving kon ik heerlijk creatief zijn. Ik leerde er mezelf beter kennen.”

Matthijs

Sfeerimpressie:

“Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd dacht”

Nelson Mandela

“Ze begreep precies waar ik tegenaan liep en mijn complimenten over de manier waarop ze inzichten gaf”

Moeder van Lex en Matthijs

Praktische info & Prijzen

Wanneer je met een duidelijke vraag komt waarmee je geholpen wilt worden krijg je met dit coachingstraject een goed inzicht. Je bent je bewust van wat er speelt en bent daarmee aan de slag gegaan. Er is daarna een vervolg mogelijk: bijvoorbeeld om dieper in te gaan op één van jouw ontdekkingen, groei en bewustwording.

  • We starten met een intakegesprek.
  • Passend bij jouw wensen, starten we een coachingstraject voor persoonlijke groei en bewustwording van 5 à 6 sessies.
  • Gemiddeld duurt een sessie anderhalf uur.
  • De kosten bedragen € 125,- per sessie.
  • De materialen zoals verf, papier, kwasten, potloden, klei etc. zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.