Workshop oesterschelpen beschilderen

Kom in ontspannen sfeer oesterschelpen beschilderen onder leiding van kunstschilder Marianne Baijens. Jouw eigen unieke, hippe oesters zijn onder andere te gebruiken als amuselepels voor zowel koude als warme gerechten.

Unieke workshop van een halve dag

Beschilder van 10.30 tot 13.30 uur of van 14.00 tot 17.00 uur oesterschelpen uit Zeeland. Onder het genot van allerlei homemade lekkers gedurende 3 uur creatief genieten met elkaar. Afhankelijk van het weer in de sfeervolle serre of in de diepe tuin tussen de fruitbomen.

Kosten 50 euro per persoon, inclusief het schildermateriaal en 4 kleine oesterschelpen of 2 middelgrote. Tegen een meerprijs is het mogelijk om extra oesterschelpen te beschilderen.

Aanmelden workshop oesterschelpen beschilderen

Er staan meerdere workshops oesterschelpen beschilderen gepland: 28 augustus, 11 september, 23 oktober, 20 november en 11 december 2021 in kerstsfeer. Het is  daarnaast ook mogelijk om aan te melden als groepje van 4 personen op zelf te bepalen datum. En tegen een meerprijs is een individuele workshop uiteraard ook mogelijk.


Presenteer je amuses meesterlijk

Wil jij jouw gerechtjes ook mooi kunnen presenteren? Dan is deze workshop waarin je Amuse-oesterschelpen-lepels maakt echt iets voor jou. Marianne zorgt gegarandeerd voor een gezellige creatieve verwenochtend/-middag want deze gezellige workshop eindigt met een glaasje bubbels, een seizoenssoepje en 2 amuses.

Sfeerimpressie: