Workshop oesterschelpen beschilderen

Kom in ontspannen sfeer oesterschelpen beschilderen onder leiding van kunstschilder Marianne Baijens. Jouw eigen unieke, hippe oesters zijn onder andere te gebruiken als amuselepels voor zowel koude als warme gerechten.

Unieke workshop van een halve dag

Beschilder van 10.30 tot 13.30 uur (of van 14.00 tot 17.00 uur op aanvraag voor groepen) oesterschelpen uit Zeeland. Onder het genot van allerlei homemade lekkers gedurende 3 uur creatief genieten met elkaar. Afhankelijk van het weer in de sfeervolle serre of in de diepe tuin tussen de fruitbomen.

Kosten € 55,00 per persoon inclusief het schildermateriaal en 4 kleine oesterschelpen of 2 middelgrote. Tegen een meerprijs is het mogelijk om extra oesterschelpen te beschilderen.

Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie/ thee en een “kunstig”taartje, aan het einde van de workshop sluiten we de dag af met een klein eigen gemaakt seizoens soepje, 2 amuses en een glaasje bubbels.

Aanmelden workshop oesterschelpen beschilderen

Er staan meerdere workshops oesterschelpen beschilderen gepland:

  • 04 juni 2022
  • 23 juli 2022
  • 27 augustus 2022
  • 24 september 2022
  • 29 oktober 2022
  • 26 november 2022
  • 10 december 2022

Het is  daarnaast ook mogelijk om aan te melden als groepje van 4 personen op zelf te bepalen datum. En tegen een meerprijs is een individuele workshop uiteraard ook mogelijk.


Presenteer je amuses meesterlijk

Wil jij jouw gerechtjes ook mooi kunnen presenteren? Dan is deze workshop waarin je Amuse-oesterschelpen-lepels maakt echt iets voor jou. Marianne zorgt gegarandeerd voor een gezellige creatieve verwenochtend/-middag want deze gezellige workshop eindigt met een glaasje bubbels, een seizoenssoepje en 2 amuses.

Het goede buitenleven

Kijk op zondag 8 mei a.s. om 17.00 uur naar het RTL 4 programma “HET GOEDE BUITENLEVEN” Ik ben gevraagd om tijdens deze uitzending oesterschelpen te beschilderen die door Chefkok Jeremy Vermolen gevuld worden met GOUDEN oesters. Met tips van tuinarchitect Peter Bouw.

Oesterschelpenkrans maken

Je eigen oesterkrans maken is een nieuwe workshop die Marianne Baijens organiseert voor groepen vanaf 3-4 personen. max 8 personen in haar sfeervolle serre en in haar diepe tuin tussen de fruitbomen max. 16 personen.

Duur workshop 4- 4,5 uur inclusief al het materiaal, een kunstig taartje met heerlijke koffie of thee en een kleine exclusieve lunch met een seizoenssoepje, 2 amuses en een bubbeltje!

Je begint na een korte uitleg met het beschilderen van je 4 oesters , tegen meerprijs kun je er meer beschilderen voor in je unieke krans.

Kosten zijn afhankelijk van de grote van de krans en keuze extra versieringen.

€65,00- €125,00

Datum in overleg en ook op locatie mogelijk tot max 20 personen.


[nieuw] e-birds at sea

LOUNGEBAR AMADEUZ & OESTERSCHELPENKUNST

Ken je de e-birds al? Die vrolijke scooters rijden door onze gemeente en omliggende dorpen. Je kunt ze huren bij Amadeuz in Leende voor een romantisch uitje of een gezellige familiedag. Ook voor een personeelsfeest, een vriendinnendag of vrijgezellenfeestje is dit een passende activiteit.

Om dit compleet te maken boek je een schilderworkshop oesterschelpen schilderen bij mij, de Leendse beeldend kunstenaar Marianne Baijens. Ook andere schilderworkshops zijn mogelijk. Dit alles met of zonder kunstig taartje en met of zonder speciale culinaire kleine lunch bij Marianne. De workshop verzorg ik in mijn sfeervolle serre, in mijn diepe tuin tussen de fruitbomen en de bloemenpracht of bij Amadeuz.


Bellen mag ook. Marianne bereik je op 06 2907 5875, en Amadeuz op 06 5208 4668.

Sfeerimpressie: