Oesterschelpen kunst Marianne Baijens  Oesterschelpen kunst Marianne Baijens

Workshop oesterschelpen beschilderen

Kom in ontspannen sfeer oesterschelpen beschilderen onder leiding van kunstschilder Marianne Baijens. Jouw eigen unieke, hippe oesters zijn onder andere te gebruiken als amuselepels voor zowel koude als warme gerechten.

Exclusieve en culinaire workshop

Beschilder van 10.30 tot 13.30 uur oesterschelpen uit Zeeland. Onder het genot van allerlei homemade lekkers gedurende 3 uur creatief en culinair genieten met elkaar. Afhankelijk van het weer in de sfeervolle serre van Marianne Baijens of in haar diepe tuin tussen de fruitbomen. Kosten € 55,00 per persoon inclusief het schildermateriaal en 4 kleine oesterschelpen of 2 middelgrote. Tegen een meerprijs is het mogelijk om extra oesterschelpen te beschilderen. Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie/ thee en een “kunstig”taartje, aan het einde van de workshop sluiten we de dag af met een klein eigen gemaakt seizoens soepje, 2 amuses en een glaasje bubbels. Het is voor groepen die reserveren mogelijk de lunch uit te breiden met extra overheerlijke amuses! Aanmelden workshops oesterschelpen beschilderen max. 16 personen. Er staan meerdere workshops oesterschelpen beschilderen gepland op zaterdagen waar je je individueel of met meerderen voor aan kunt melden:

  • zaterdag 25 maart 2023 in paassfeer
  • zaterdag 29 april 2023
  • zaterdag 20 mei 2023
  • zaterdag 24 juni 2023
  • zaterdag 30 september 2023
  • zaterdag 28 oktober 2023
  • zaterdag 25 november 2023
  • zaterdag 16 december 2023 in kerstsfeer

Het is ook mogelijk om je aan te melden als groepje vanaf 4 personen en zelf de dag en datum te bepalen behalve op maandag, dinsdag. Op aanvraag is een woensdag, donderdag, vrijdag  en zelfs op zondag mogelijk. Tegen een meerprijs is een individuele workshop en zijn extra wensen voor groepen zoals extra tijd, amuses of bubbels uiteraard ook mogelijk.

De workshops oesterschelpen beschilderen worden ook met liefde op locatie verzorgd. De culinaire lunches bestaan uit een homemade soepje, 2 amuses en een bubbeltje. Voor de workshops op locatie worden reiskosten en reistijd berekend.

Workshop op maat grote groepen @mariannebaijens of op locatie

Voor grote groepen min. 10 personen bestaat de mogelijkheid om een workshop op maat van 2 uur te boeken en niet 4 maar 2 oesters te beschilderen met elkaar. Op locatie verzorg je zelf de drankjes en lekkers. Marianne neemt al het materiaal voor de workshop mee. Op de locatie van Marianne Baijens te reserveren met koffie/thee en een kunstig taartje en uit te breiden met een amuse en een bubbeltje. Vanaf €30,00 te boeken exclusief reistijd- en kilometervergoeding.

EEN SPECIAAL EN UNIEK UITJE MET FAMILIE, VRIENDINNEN, COLLEGA’S

Presenteer je amuses meesterlijk

Wil jij jouw gerechtjes ook mooi kunnen presenteren? Dan is deze workshop waarin je Amuse-oesterschelpen-lepels maakt echt iets voor jou. Marianne zorgt gegarandeerd voor een gezellige creatieve verwenochtend/-middag want deze gezellige workshop eindigt met een glaasje bubbels, een seizoenssoepje en 2 amuses.

Op zondag 8 mei ’22 om 17.00 uur heeft Marianne als gast bij het RTL 4 programma “HET GOEDE BUITENLEVEN” om tijdens deze uitzending oesterschelpen te beschilderen die door Chefkok Jeremy Vermolen gevuld worden met GOUDEN oesters. Met tips van tuinarchitect Peter Bouw.

Oesterschelpenkrans maken

Je eigen oesterkrans maken is een nieuwe workshop die Marianne Baijens organiseert voor groepen vanaf 4 personen. max 8 personen in haar sfeervolle serre en in haar diepe tuin tussen de fruitbomen max. 12 personen.

Duur workshop 3 uur inclusief al het materiaal, een kunstig taartje met heerlijke koffie of thee en een kleine exclusieve lunch met een seizoenssoepje, 2 amuses en een bubbeltje!

Je begint na een korte uitleg met het beschilderen van je 4 oesters , tegen meerprijs kun je er meer beschilderen voor in je unieke krans.

Kosten €65,00 p.p.

Workshop Oesterschelpen krans maken Marianne Baijens

Friends 4 ever oesterschelpen krans

Met elkaar de oesters voor een grote krans beschilderen

Is dit geen leuk vriendinnen of familie uitje. Samen een krans maken voor je vriendin, moeder, vader, zus, broer of collega? Kom gezellig creatief en culinair genieten en maak met elkaar een gaaf en blijvend kado.

Heb je iets speciaals te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Je bent van harte welkom. Ook op locatie mogelijk zelfs inclusief culinaire lunch.

Oesterschelpen krans workshop Marianne Baijens

Kosten €55,00 p.p.

Datum in overleg en ook op locatie mogelijk tot max 12 personen.


EXCLUSIEF voor de PAASDAGEN

Zaterdag 25 maart 2023

Paas Oester- amuselepels en Oester- hangers voor aan je paaltakken en/ of kandelaars

Je kunt speciaal deze dagen in gezellige paassfeer  de lente inluiden. Zowel individueel als met vriendinnen, familie en/of collega’s deze workshops boeken. Max. 10 personen en aan 2 tafels max. 16 personen.

Als je deze workshop als groep vanaf 4 personen boekt  kun je voor een feestelijk tintje ook nog extra amuses, bubbels bestellen. Dat maakt het helemaal een heerlijke creatieve en culinaire dag.

Ook op locatie mogelijk!


Bellen mag ook. Marianne bereik je op 06 2907 5875

Workshop oesterschelpen beschilderen  Oesterschelpenkunst workshop @artcoach_mariannebaijens Kunstige taartjes workshops @mariannebaijens  Exclusieve lunch tijdens schilderworkshop oesterschelpen schilderen op locatie @mariannebaijens

Sfeerimpressie: