Workshop oesterschelpen beschilderen

Kom je ook creatief en culinair genieten in de sfeervol ingerichte serre van Marianne Baijens in het Brabantse Leende en tijdens de zomermaanden en bij mooi weer “en plein air” in de diepe gezellige tuin vol eet en plukbloemen, haar moestuin vol met groenten en tussen de fruitbomen!?

Kom in ontspannen sfeer oesterschelpen beschilderen onder leiding van beeldend kunstenaar Marianne Baijens. Jouw eigen unieke, hippe oesters zijn onder andere te gebruiken als amuselepels voor zowel koude als warme gerechten.

Exclusieve en culinaire workshop

Beschilder van 10.30 tot 13.30 uur oesterschelpen uit Zeeland. Onder het genot van allerlei homemade lekkers gedurende 3 uur creatief en culinair genieten met elkaar. Afhankelijk van het weer in de sfeervolle serre van Marianne Baijens of in haar diepe tuin tussen de fruitbomen.

Kosten € 62,50 per persoon inclusief het schildermateriaal en 4 kleine oesterschelpen of 2 middelgrote. Tegen een meerprijs is het mogelijk om extra oesterschelpen te beschilderen. Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie/ thee en een “kunstig”taartje, aan het einde van de workshop sluiten we de dag af met een klein eigen gemaakt seizoens soepje, 2 amuses en een glaasje bubbels.

Aanmelden workshops oesterschelpen beschilderen max. 16 personen.

Het is voor groepen die reserveren mogelijk de lunch uit te breiden met extra overheerlijke amuses! Er staan meerdere workshops oesterschelpen beschilderen gepland op zaterdagen waar je je individueel of met meerderen voor aan kunt melden:

 • zaterdag 24 februari 2024
 • zaterdag 16 maart 2024 in paassfeer
 • zaterdag 13 april
 • zaterdag 18 mei
 • zaterdag 8 en 15  juni
 • zaterdag 20 juli
 • zaterdag 24 augustus
 • zaterdag 14 september
 • zaterdag 19 oktober
 • zaterdag 16 november
 • zaterdag 14  en 21 december in kerstsfeer

Het is ook mogelijk om je aan te melden als groepje vanaf 4 personen voor een privé workshop en zelf de dag en datum te bepalen behalve op maandag en woensdag. Op aanvraag is een dinsdag, donderdag, vrijdag  en zelfs op zondag mogelijk. Tegen een meerprijs is een individuele workshop of een workshop met 2 of 3 personen te reserveren.

Zijn er extra wensen voor groepen zoals extra tijd, amuses of bubbels dat is uiteraard ook mogelijk.

De workshops oesterschelpen beschilderen worden ook met liefde op locatie verzorgd.

Hiervoor wordt een kilometervergoeding en een vergoeding voor reistijd berekend buiten de kosten van de workshop.

De culinaire lunches die Marianne verzorgd tijdens de workshop bestaan uit een homemade soepje, 2 amuses en een bubbeltje. Marianne gebruikt hiervoor producten uit eigen moestuin of van de plaatselijke kruidenier.

Workshop op maat grote groepen @mariannebaijens of op locatie

Voor grote groepen min. 10 personen bestaat de mogelijkheid om een workshop op maat van 2 uur te boeken en niet 4 maar 2 oesters te beschilderen met elkaar. Op locatie verzorg je dan zelf de drankjes en lekkers. Marianne neemt al het materiaal voor de workshop mee. Ook is het mogelijk om op de locatie van Marianne Baijens te reserveren met koffie/thee en een kunstig taartje en uit te breiden met een amuse en een bubbeltje. Vanaf € 37,50 te boeken (exclusief reistijd- en kilometervergoeding).

EEN SPECIAAL EN UNIEK UITJE MET FAMILIE, VRIENDINNEN, COLLEGA’S

Presenteer je amuses meesterlijk

Wil jij jouw gerechtjes mooi kunnen presenteren? En hou je van iets speciaals? Dan is deze workshop in een sfeervolle omgeving waarin je amuse-oesterschelpen-lepels maakt echt iets voor jou. Marianne zorgt gegarandeerd voor een gezellige exclusieve, creatieve en culinaire verwenochtend/-middag. Deze gezellige workshop begint met een  homemade “kunstig taartje”en eindigt met een glaasje bubbels, een seizoenssoepje en 2 heerlijke amuses  prachtig opgemaakt met eetbare bloemen uit eigen tuin.

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is, scroll dan tot onderaan deze pagina.

LAAT JE VERRASSEN!

Op zondag 8 mei ’22 om 17.00 uur heeft Marianne als gast bij het RTL 4 programma “HET GOEDE BUITENLEVEN” om tijdens deze uitzending oesterschelpen te beschilderen die door Chefkok Jeremy Vermolen gevuld worden met GOUDEN oesters. Met tips van tuinarchitect Peter Bouw.

Praktische info:

-De workshops oesterschelpen beschilderen worden gegeven zowel individueel als aan groepen. Zowel voor particulieren als zakelijk voor € 62,50 inclusief  4 oesterschelpen, het schildermateriaal en al het lekkers.

-Workshops kunnen  gereserveerd worden van donderdag t/m zondag van 10.30-13.30 uur en op aanvraag indien mogelijk op anderen tijden.

-Besloten workshops zijn mogelijk voor groepen  vanaf 4 personen. Voor één op één workshops  of groepjes van 2-3 personen wordt een meerprijs gerekend afhankelijk van de keuzes.

-Bij deze creatieve en culinaire workshops is het mogelijk om extra amuses, bubbels en tijd te reserveren om deze verwendag nog specialer en exclusiever te maken. Uiteraard tegen bijbetaling.

-De schilderworkshops kunnen ook op locatie gegeven worden, hiervoor wordt een kilometer- en reisvergoeding gerekend.

Oesterschelpenkrans maken

Je eigen oesterkrans maken is een nieuwe workshop die Marianne Baijens organiseert voor groepen vanaf 4 personen. max 8 personen in haar sfeervolle serre en in haar diepe tuin tussen de fruitbomen max. 12 personen.

Duur workshop 3 uur inclusief al het materiaal, een kunstig taartje met heerlijke koffie of thee en een kleine exclusieve lunch met een seizoenssoepje, 2 amuses en een bubbeltje!

Je begint na een korte uitleg met het beschilderen van je 4 oesters , tegen meerprijs kun je er meer beschilderen voor in je unieke krans. Workshop van alleen de oesterschelpen € 62,50. Krans en plak en groen materiaal € 20,00

Kosten totaal € 82,50 p.p.

Kerstkrans met handbeschilderde oesterschelpenkunst Handbeschilderde en gepersonaliseerde oesterschelpenkrans @mariannebaijens

Oesterschelpen krans maken

Als feestelijk kado voor een speciale gelegenheid

Met elkaar gepersonaliseerde oesterschelpen beschilderen als persoonlijk kado voor bijvoorbeeld een speciale verjaardag, een huwelijk, familieactiviteit of iets anders bijzonders !!!

Is dit geen leuk vriendinnen of familie uitje. Samen een krans maken voor je vriendin, moeder, vader, zus, broer of collega? Kom gezellig creatief en culinair genieten en maak met elkaar een gaaf en blijvend kado.

Heb je iets speciaals te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Je bent van harte welkom. Ook op locatie mogelijk zelfs inclusief culinaire lunch.

Oesterschelpen krans workshop Marianne Baijens

Kosten € 62,50 p.p. met 4 schelpen en al het culinaire lekkers.

Datum in overleg en ook op locatie mogelijk tot max 16 personen.

Workshop vazenkunst & oesterschelpenkunst

Workshops vazenkunst in Leende

Tijdens het voorjaar en de zomer is het mogelijk je aan te melden voor een workshop vazenkunst die gegeven wordt in combinatie met oesterschelpen kunst. Bij mooi weer wordt deze workshop gegeven in Marianne sfeervolle tuin tussen de bloemenpracht, moestuin en fruitbomen. Bij minder weer in haar sfeervolle serre.

Data:

Zaterdag 16 maart

Zaterdag 13 april

Zaterdag 18 mei

Zaterdag 8 en 15 juni

Zaterdag 20 juli

Zaterdag 24 augustus

Zaterdag 14 september

Neem voor andere data  verder in het jaar contact op met Marianne Baijens.


EXCLUSIEF en in KERSTSFEER

Zaterdag 16 december 2023  10.30-13.30 uur

Kerst Oester- amuselepels en Oester- hangers voor aan je kerstboom en/ of kandelaars

Je kunt tijdens deze dagen alvast van de gezellige kerstsfeer proeven. Zowel individueel als met vriendinnen, familie en/of collega’s deze workshops boeken. Max. 10 personen en aan 2 tafels max. 16 personen.

Als je deze workshop als groep vanaf 4 personen boekt  kun je voor een feestelijk tintje ook nog extra amuses, bubbels bestellen. Dat maakt het helemaal een heerlijke creatieve en culinaire dag. Dit kun je reserveren op donderdag t/m zondag van 10.30-13.30 uur. Op aanvraag ook te reserveren voor een middagworkshop.

Ook op locatie mogelijk!


Bellen mag ook. Marianne bereik je op 06 2907 5875

Kerstworkshop oesterschelpen beschilderen Oesterschelpenkunst workshop @artcoach_mariannebaijens

Workshop oesterschelpen beschilderen in kerstsfeer @mariannebaijens Creatieve en culinaire worskhops

Creatieve en Culinaire Workshop oesterschelpen beschilderen en genietend van Kunstige taartjes in kerstsfeer Oesterschelpenkunst in kerstsfeer

Sfeerimpressie: