Workshop vaas beschilderen

Beschilder jouw eigen unieke vaas met de motieven en kleuren die jij graag wil.

  • 10.30 uur je bent van harte welkom in Leende, we beginnen met een heerlijk kopje koffie, cappuccino  of thee en een kunstig taartje
  • Na een korte uitleg over hoe je het beste te werk gaat ga je je vaas (hij is al voorbewerkt door Marianne met gesso)  een kleur naar keuze geven en laten drogen. Om het droogproces een handje te helpen kun je hem drogen met een föhn.
  • Je vaas voorzien van datgene wat je erop wil schilderen!
  • Rond 13.00 uur verzorgt Marianne Baijens een heerlijke exclusieve lunch en daarna kun je weer verder met schilderen. Als laatste ga je je vaas voorzien van vernis.. eventueel indien nodig weer föhnen en daar voorzichtig mee naar huis nemen.
  • 14.30 uur einde workshop

De lunch bestaat uit een homemade seizoenssoepje, heerlijke amuses , een bubbeltje, een glaasje wijn of iets fris. De lunch is uit te breiden met meer amuses.

Als je je als groep aanmeldt kun je ook kiezen voor;

-een homemade seizoenssoepje, quiche (s) of heerlijke gevulde omelet uit de oven met brie en tomaat, een heerlijke salade en stokbrood of de lunch met amuses.

Geïnteresseerd in een workshop? Stuur dan even een.mailtje voor de mogelijkheden.

Workshops vazenkunst voor groepen

Kom jij samen met vriendinnen, familie of collega’s  creatief genieten in Leende? 

Te reserveren op een dag naar keuze met een groepje van minimaal 4 personen (meerprijs kleinere groepen). Indien beschikbaar op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je bent van harte welkom op mijn sfeervolle locatie in Leende. In de lente/zomer in de diepe tuin tussen de fruitbomen. In de herfst/winter in mijn prachtige atelier. Ook op locatie mogelijk.

Prijzen:

  • grote vaas 30 cm: € 82,50 p.p.
  • XL vaas 35 cm: € 107,50 p.p.

Workshop vazenkunst & oesterschelpenkunst

Tijdens het voorjaar en de zomer is het mogelijk je aan te melden voor een workshop vazenkunst die gegeven wordt in combinatie met oesterschelpen kunst. Bij mooi weer wordt deze workshop gegeven in Marianne sfeervolle tuin tussen de bloemenpracht, moestuin en fruitbomen. Bij minder weer in haar sfeervolle serre.

Data:

Zaterdag 16 maart

Zaterdag 13 april

Zaterdag 18 mei

EXTRA ZONDAG 26 MEI WORKSHOP VAZEN BESCHILDEREN

Zaterdag 8 en 15 juni

Zaterdag 20 juli

Zaterdag 24 augustus

Zaterdag 14 september

Neem voor andere data  verder in het jaar contact op met Marianne Baijens.

Sfeerimpressie: