Kinderworkshop met high tea

Binnenkort een kinderfeestje te vieren of gewoon gezellig op stap met vriendjes en vriendinnetjes? Boek dan een schilderworkshop voor kinderen met high tea bij Marianne Baijens. Kom samen met vriendjes en vriendinnetjes schilderen, van 10.30 tot 14.30 uur of van 13.00 tot 16.00 uur. En geniet voor of na het schilderen van een heerlijke, uitgebreide high tea.

Tijdens deze workshop maken de kinderen een mooie creatie naar het thema FEEST. Schilder blije kunst zoals dikke dames of vrolijke kippen op doek. Klets met je vriendjes en vriendinnetjes en voeg ondertussen strepen en kleuren toe aan je meesterwerk. Voor je het weet is je schilderij af!

Lekker creatief genieten

Je boekt een datum die jullie past. Marianne is alle dagen van de week beschikbaar behalve op zondag. Geniet van haar sfeervolle en gezellig ingerichte boerderij in Leende of kies ervoor om Marianne naar de locatie te laten komen die jij op het oog hebt voor deze schilderworkshop voor kinderen met high tea.

Deze workshop is geschikt voor minimaal 5 en maximaal 8 kinderen. Leeftijd vanaf 12 jaar. Indien jonger in overleg. Bespreek je wensen en de mogelijkheden met Marianne.

De kosten voor deze workshop zijn €40,00 p.p. tot 12 jaar inclusief schildermateriaal en high tea.

Ook mogelijk workshop van 2 uur met “kunstig” taartje en zonder high tea € 30,00 p.p.


Sfeerimpressie: