Schilderworkshops op locatie

Exclusieve, creatieve en culinaire unieke schilderworkshop. 

Laat je verwennen en verwen jezelf  door je op te geven om een middag te genieten op bijzonder horeca locaties. Daar zal Marianne schilderworkshops geven en je zult culinair verwend worden door het desbetreffende restaurant. Is dat geen feestje? De locaties zijn nog een verrassing dus hou Facebook en deze site in de gaten. Dit alles tot max. 20 personen.

Ook geeft Marianne schilderworkshops op privé locaties of bij bedrijven voor max 20 personen. Dat kan binnen en bij mooi weer buiten als daar geschikte tafels voor aanwezig zijn. de rest verzorgt Marianne met veel aandacht en zorg.

Filmpje schilderen op locatie met uitgebreide borrel:

Familie of vriendinnen uitje, teambuilding met creativiteit

Het is niet alleen hartstikke leuk om samen creatief bezig te zijn. Het versterkt en verdiept de band met je collega’s. Je leert schilderen en je leert elkaar ook nog eens beter kennen van een heel andere kant dan gewoonlijk. Hoe je familie, vrienden of collega’s zich creatief uiten bijvoorbeeld, er over vertellen. Hoe je elkaar kunt helpen, stimuleren en waarderen. Veel gezelligheid en samen ook nog iets moois kunt maken.

Dat kan op locatie, maar ook bij Marianne Baijens thuis in de serre  van haar karakteristieke woning aan de rand van het schilderachtige dorpje Leende. Dan ben je er echt met zijn allen helemaal uit.

Marianne maakt graag anderen eigen wat ze zelf heeft geleerd. Technieken om te schilderen en te tekenen, maar ook haar visies en inzichten. Maar vooral ook lekker je eigen ding doen en spelenderwijs blijven ontdekken en leren met elkaar.

Ze geeft je de vrijheid in een open en warme sfeer om je te ontwikkelen en je helemaal vrij te voelen. En als je dan even vastzit, of je hebt wat tips of inspiratie nodig? Dan staat ze meteen klaar om je te helpen op een manier die jou past, die jou prikkelt, inspireert en verder brengt. Zo kun je heerlijk ontspannen ontwikkelen. En vooral ook genieten!

Creatieve bedrijfsworkshops

Wat dacht je van een mooi gezamenlijk kunstwerk voor in de hal, leuke schilderijen voor in de kantine of juist voor thuis? Gaan jullie samen de uitdaging aan om de organisatie op verschillende creatieve manieren vast te leggen in een schilderij? Dan is deze workshop zeker geschikt voor jullie.

Een WORKSHOP OP MAAT passend bij jullie bedrijf.

Goed om te weten:

Creativiteit, verbinding en een goede sfeer staan bij Marianne centraal. De workshops zijn voor minimaal 6 en maximaal 12 personen, omdat persoonlijke aandacht heel belangrijk is. Jullie kunnen daarbij genieten in haar sfeervolle boerderij van heerlijk koffie en verse thee, Brabantse lekkernij en eventueel een heerlijk verzorgde lunch.

De workshops zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van les geven.

Sfeerimpressie:

“Zo vet gezellig bij Marianne. Knus, ze heeft heerlijke thee, een verrukkelijke lunch en ze is erg goed. Een aanrader”

 

Vraag meer informatie aan over de schilderworkshops op locatie

Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag informatie aan.


Praktische info & Prijzen

  • Schilderen met Acryl op doek, olieverf mogelijk in overleg
  • Kosten: Vanaf € 97,50 per persoon voor een hele dag inclusief alle schilders-benodigdheden en al het lekkers gedurende deze creatieve en culinaire dag.
  • Je kunt ook kiezen voor een halve dagworkshops inclusief al het materiaal en koffie/thee met Brabants lekkers of een uitgebreide borrel. Kosten: Vanaf € 62,50
  • De workshops worden gegeven in groepen van circa 6 personen voor een hele schilderdag en voor een halve schilderdag max. 12 personen bij Marianne in Leende tot maximaal 20 personen op locatie. Neem contact op met Marianne Baijens voor al je  wensen op locatie. Prijzen op aanvraag afhankelijk van de specifieke wensen.
  • De workshops duren circa 3- 6 uur.
  • Indien de workshop plaatsvindt in de sfeervolle jaren ’50 woning aan de Dorpstraat in Leende, dan is deze workshop inclusief koffie/thee, Brabantse lekkernij en een vers gemaakte uitgebreide lunch met producten uit eigen tuin of van de plaatselijke boer en een kaasplankje en glas wijn tijdens de nabespreking. Een “kunstig” taartje,  lunch etc is mogelijk in overleg.