Intuïtief schilderen op maat

‘Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel, om je ziel te zien een kunstwerk’ – George Bernard Shaw.

Creativiteit en inspiratie kunnen je helpen om dichter bij jezelf te komen! Marianne Baijens weet als geen ander hoe het voelt om je eigen pad te leren bewandelen en wil graag anderen inspireren en laten zien hoe ze dat ook kunnen doen.

Ze geeft deze intuïtief schilderlessen en schilderworkshops om je creativiteit te ontwikkelen en om het bewustzijn in jezelf te versterken. Door creatief te werken ontwikkel je je vrije intuïtieve en speelse stroom. Vanuit bewustwording werk je door middel van die creativiteit en ga je met speelsheid bepaalde thema’s in jezelf verkennen en verdiepen, waardoor je inzicht in jezelf krijgt.

Ze geeft je VITAMINE VOOR JE ZIEL.

Schilderen puur vanuit je gevoel legt het onderbewustzijn bloot! Wat een mysterie is in de normale wereld.

Boek een intuïtief schilderworkshop op maat puur voor jezelf of samen met je kind(eren), vriendin, partner of collega. Kom meer te weten over jezelf, jou eigen binnenkant in een veilige omgeving. Waar naar je geluisterd wordt en waar alles er mag zijn.

Wanneer je na het volgen van de intuïtief schilderlessen of na een schilderworkshop meer verdieping in zoekt, kun je ook creatieve coaching bij haar overwegen. Klik hier voor meer informatie.

Kunstige homemade taartjes @Mariannenbaiiens

Leer jezelf beter kennen

Wanneer je jezelf door te intuïtief te gaan schilderen beter wilt leren kennen, los wilt komen van het denken en dichter bij je gevoel wilt komen, dan is de workshop Intuïtief Schilderen iets voor jou. Zomers heerlijk buiten in de gezellige diepe tuin met haar eigen moestuin en fruitbomen, met de koeien achter in de wei en mooie natuur in dit schilderachtige dorpje. Schilderend aan de grote lange houten tafel  en of ezels buiten of in haar atelier in de authentieke en sfeervol ingerichte jaren ’50 woning.

Schilderworkshops in het Brabantse Leende @mariannebaijens Intuïtief schilderworkshops en plein air in Brabant En plein air schilderen in het Brabantse Leende  Creatief en Culinair genieten tijdens dagworkshop Intuïtief in Brabant

Je kunt je aanmelden voor deze compleet verzorgde dagworkshop op maat. Een creatieve en culinaire verwendag voor jou. Kosten €90,00 p.p. Zie voor data dagworkshops “Vitamine voor je ziel”.

Ook is het mogelijk om je aan te melden voor een gecombineerde workshopdag

“blije kunst en intuïtief schilderen”:

Je wordt ontvangen om 10.30 (-14.30 uur) met een “kunstig homemade taartje” koffie/thee en kunt genieten van een kleine lunch tussendoor.

De kosten daarvoor zijn €75,00

DATA:

Zaterdag 11 en 18 maart 2023

Zaterdag 15 april 2023

Zaterdag 13 mei 2023

Zaterdag  10 en 17 juni 2023

Je kunt met een groepje ook overleg een dag – datum naar keuze inplannen.

Op zoek naar een speciaal kado. Bestel een kadobon op maat.

De lessen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden,  door de individuele manier van les geven.Ook zijn er mogelijkheden voor creatieve coaching te bespreken.

Ontspannen creatieve en culinaire workshopdag intuïtief schilderen

“Haar voor mij meest helende uitspraak is: Loop niet weg, maar pak het aan.”

Janine

Meld je aan voor intuïtief Schilderen

Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag informatie aan

Op dinsdagochtend,  dinsdagmiddag en woensdagochtend van 10.30- 13.30 uur een gecombineerde les samen met de cursisten schilderen met acryl. Je kunt je al aanmelden voor blokken van 5 lessen intuïtief schilderen. Een workshop is mogelijk tijdens in de zomermaanden en ook daarna is het mogelijk om tijdens een schilderworkshops intuitief te schilderen. Zie data onder het kopje schilderworkshops. De lessen kun je nog volgen tot eind mei en dan weer vanaf 14-15 september.

Bij voldoende aanmeldingen voor een blok van 5 lessen van minimaal 3 personen. Max. 4 personen i.v.m. de corona afstand van 1,5 ,meter is het mogelijk een andere ochtend of middag in te plannen in overleg.

Thema’s schilder dagworkshop intuïtief schilderen kunnen zijn :

“Trots zijn op jezelf”, de gevolgen van corona voor jou, schilderen naar een gedicht, een getrokken kaart, vriendschap, familie, liefde of een meegenomen voorwerp met een bijzonder en waardevolle betekenis.  Andere data met een groep zijn mogelijk in overleg. Bijvoorbeeld voor een creatief en bijzonder dagje uit met vriendinnen.


Praktische info & Prijzen

Intuïtief schilderen dagworkshop van 10.30 tot 17.00 uur
€ 90,- per persoon inclusief al het schildermateriaal
Voor meer informatie klik hier.

Het nieuwe schilderseizoen start weer in de week van 26 september 2022.

Cursus intuïtief schilderen blokken van 5 x :

  • Woensdagochtend van 10.30-13.30 uur
  • Dinsdagochtend van 10.30-13.30 uur
  • Aanmelden is  mogelijk, de groep is Max. 4 personen
  • Inclusief koffie/ thee en wat lekkers

Les 1 schilderen naar aanleiding van een muziekstuk
Les 2 schilderen naar aanleiding van een gedicht/ geleide fantasie
Les 3 schilderen naar aanleiding van een getrokken kaart
Les 4 schilderen naar aanleiding van een gekozen voorwerp wat je kiest als basis niet om na de schilderen maar die een bepaald gevoel weergeeft
Les 5 schilderen met gebruikmaking van teksten en plaatjes uit tijdschriften die bij jou passen in combinatie met verf

  • Kosten losse les € 40,00
  • Cursus € 175,00
  • Vervolgcursus mogelijk!
  • Heb je na deze cursus behoefte aan individuele creatieve coaching? Maak dan een afspraak met Marianne voor een intake

Sfeerimpressie: