Heerlijk op vakantie  & schilderen in het prachtige Abruzzi – Italië

Altijd al willen leren schilderen op een droomvakantie? Dat kan vanaf nu. In een kleine groep beleef je met elkaar een heerlijke vakantie vol inspiratie en rust. Een sfeervolle schilder week waarbij we verblijven bij het Nederlandse stel Tino en Jet, afkomstig uit het gezellige Brabant. Het is een leuk huis met een fantastisch uitzicht op bergen en de zee.

Je kunt hier al schilderend genieten van de prachtige uitzichten en omgeving. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Iedereen wordt individueel en op eigen niveau begeleid met veel aandacht voor persoonlijke vaardigheden en interesses.

We zullen beginnen met schilderen op ons eigen plekje en kunnen er later erop uittrekken om te schilderen en tekenen. S’middags heb je de gelegenheid om zelf de omgeving te gaan verkennen. Woensdag is een schilderles vrije dag,waar je natuurlijk lekker vrij kunt schilderen, een dagje het gebied kunt gaan verkennen of lekker genieten van een dagje strand. Op vrijdag sluiten we af met een kleine expositie van de geproduceerde werken onder het genot van een drankje.

Over Abruzzo

Abruzzo is vooral uitermate geschikt om te genieten. Bergen, heuveltjes, mooie palmbomen, de zee (15 minuten rijden met de auto) boulevards, heerlijke en betaalbare restaurantjes, barretjes en winkeltjes. Alles is er.

Een unieke en sfeervolle reis

Het is niet alleen een leuke creatieve schilderreis, het is een heerlijke zonnige week om nooit te vergeten. Vanwege alle leuke ervaringen en de unieke schilderwerken die je gaat maken. Geïnspireerd door de prachtige omgeving, de authentieke gebouwen en de adembenemende natuur en uitzichten.

 • Schilderlessen in een kleine gezellige groep
 • Overnachtingen in sfeervolle kamers inbegrepen
 • Alles is bij de prijs inbegrepen, behalve de schildersdoeken en de vlucht/vervoer.

Het was een super gezellige en leerzame schildervakantie

Christel van Bergen Walraven

Sfeerimpressie eerdere reizen:

De Schildervakantie: zaterdag 1 tot zaterdag 8 juni 2019

Deze datum is gekozen omdat de temperatuur rond deze tijd nog aangenaam is. Lekker warm maar niet te heet, om lekker te kunnen schilderen en genieten. Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag informatie aan. Natuurlijk mag je Marianne ook zelf even bellen op het nummer 0629075875.

Schrijf je nu in VOL=VOL.


Praktische info & Prijzen

De kosten zijn € 775,- per persoon voor een hele week.
Hiervoor krijg je een all inclusive week:

 • 5 x schilderles in principe van 10:00 tot 13:00 uur op onze eigen locatie en andere prachtige Italiaanse locaties. Je kunt natuurlijk ook de rest van de dag gebruiken om aan je kunstwerk werken als je wilt. Schilderles in de middag in overleg. Woensdag is een schilder – vrije dag.
 • Elke dag een heerlijk uitgebreid Italiaans ontbijt, met veel aandacht gemaakt.
 • 7 x lunch (afhankelijk van aankomst en/of vertrektijden op dag van aankomst of dag van vertrek).
 • Je krijgt 7 x een diner (kan variëren b.v. driegangenmenu, pizza avond, bbq, in een restaurant).
 • Alle drankjes tijdens het eten en gedurende de dag (koffie, thee, water, frisdrank, wijn, bier).
 • Je kunt heerlijk gebruik maken van het zwembad en de zonneplaatsen met een prachtig vergezicht.
 • De overnachtingen op een gedeelde kamer met douche en toilet. Een kamer voor jezelf is ook mogelijk de extra kosten voor de hele week zijn €100,00.
 • De prijzen zijn exclusief vliegreis naar Pescara en het vervoer naar de locatie en voor de rest van de week in Italië. Graag geven we je advies over reizen en mogelijkheden.

Vanaf 6 personen gaan we zeker weg.

De materialen kun je zelf meenemen als je wilt. Wil je dat Marianne alles voor je regelt? Dat kan voor € 100,- extra. Wil je het zelf liever kopen of meenemen? Vraag dan de lijst van benodigde materialen door te mailen naar: info@mariannebaijens.nl
 • In principe schilderen we met Acryl op doek of papier, andere schilder- of tekenmaterialen  zoals olieverf,aquarel. Pastel of houtskool zijn ook mogelijk. Graag in overleg.

Extra’s
Op vrije momenten is er de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar de bergen, strand, diverse stadjes en musea.

Nog wat sfeerimpressies van de locatie: